Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno Barbie najgledanija. Nismo ni ocekivali da ce biti Oppenheimer ili neko kognitivno zahtjevnije filmsko ostvarenje.
Fazon je bio obuc se u roze, uslikat uspred kina i objavit na drustvene mreze. Da ih pola pitas ne znaju ni sta se radi u filmu.
Barbie je bio najgledaniji film 2023. godine u većini zemalja. To nije bio film za djecu i imao je vrlo duboku poruku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledaj bosnja, vise para uzme Bjelogrlicev film nego domaci, dokaz da smo glupanderi kojima je uvijek bolje srpsko i hrvatsko, stokholmski sindrom
Bosnjo traži domaće filmove, žali se kako se ne snima ništa.. onda izađu domaći filmovi i neće u kino da ih gleda nego daj torrenta kakva gdje ću 6 markica dat. Al moze za Barbie i avatar..
Pogledaj domaći film Ekskurzija i biće ti jasno zašto Bošnje ne gledaju domaće filmove.
Koliko li je kina od ovih 22 iz rs-a? Tesko da oni ista drugo gledaju od onog balvana borisa malagurskog sa svojim fantazijama u njegovim tzv filmovima.
Barbie je bio najgledaniji film 2023. godine u većini zemalja. To nije bio film za djecu i imao je vrlo duboku poruku.
Na taj nacin se samozavaravas? Neka ti bude
Bošnje gledaju Barbie
..gledamo ti mamu na xxx
ne razumijem, zasto napisati skoro 1300000 pa onda navesti tacan iznos 1284834
Yole, jer je to novinar Klixa!
E sad ovo uporedite s Amanetom od prošle godine s preko 30.000 u BiH i 10.000 vani i shvatićete kakvi filmovi su prijetnja FGR-ovskom smeću, pa se bez ikakve osnove poništavaju konkursi na kojim ti filmovi dobiju pare. Ko nije gledo Amanet biće 1.1.2024. u 20:15h na BHT1, sami se uvjerite
Još da dodam, Amanet je snimljen sa skoro nikakvim budžetom u poređenju s nekoliko puta skupljim fgr-ovskim ostvarenjima. Šta bi bilo tek da je imao neki minimum sredstava?
al barbie hahahah
Barbie...film koji vrijedja inteligenciju