Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prica se da i u avataru je voda puna bakterija al da avatarska vlada ne zeli to objaviti
James Cameron je umjetnik. Ovo idem maksuz u kino gledati.
sta cu sad
Upravo pregledan, kurcu ne valja :)
Gledo sinoć. Šta čovjek može očekivati od bajkice....Kino doživljaj sa svim efektima je neupitan..ali razvukliiiiii su pojedine scene do dosade. Opet s druge strane kakva se sve smeća snimaju i podmeću nasilno (netflix) ovo je ipak doživljaj pogledati.
Logičnije bi bilo da je ‘bindžanje’ nego ‘bingeanje’. Bingeanje u piću je najgore.
‘Punokrvni blokbaster’. Pa to kad pročitaš, shvatiš da je Crni Cerak Dostojevski u poređenju s mnogim ljudima od pera koji rade u medijima.
Ovo je crtani kakav film
Ines Mrenica ili kako zaradjivati platu a kenjati o necemu u sta se ne razumijes....
ja gledo film srhanje
nije ni do koljena LOTR
Jbgq, LOTR za svoj žanr odličan film a dodao bih i Hobbit i on mi se svidio, Avatar sa druge strane za svoj žanr poprilično dobar film u to vrijeme kad je tek izašao vidjet ćemo kakav će ovaj biti
Svaki film Jamesa Camerona je vrhunski. Mislim da je svaki dobio po nekoliko Oskara, ili bar većina njegovih filmova.
Samo je Titanik nazalost visestruko nagradjen. Steta bas je Titanik nije neki film. Nije ni Avatar nesto posebno a nece ni ovaj biti.
Svako ima svoje mišljenje. Ja mislim da su to klasici. 11 oskara je dobio za Titanik, 3 za Avatar, još je dosta nagrada dobio za Aliens, Terminator 2 (najbolji ikada Terminator), The Abyss...sve vrhunski filmovi.
Ines pise o Avataru a propagira mrznju prema bozicu
Glupost obična, ne mogu sebi oprostiti što sam nasjeo na propagandu i platio kino ulaznice za prvi dio. Sve je amaterski, od priče, efekata, glume.
@glutenko Kakva bolan umjetnost, nije ni za djecu.
ne, vec je plava boja boja👍 Argentina na vikend, idemo, na na na na na naaanananaaana na na, free from desire...na na na... i Zeljo naravno ❤ dobicu 1250€ aaaaa🎉🎉🎉
Da li se i ovdje prikopcavaju ( spolno opce ) sa svim zivim i nezivim stvorovima? Prvi dio sam na silu pregledao, pogotovo kada kopljima i strijelama savladaju ultramoderno naoruzanje, idiotluk na kvadrat
@appleUser1650141360 jok eto bio sam u 3 lijepe materine...sto ne mogu kada idioti mi se nakace na komentar i to na bilo koju temu odmah nas rat izvuku.
Koka, koka kola, kokice i kino