Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosto neverovatno da Hollywood nije u stanju da osmisli nesto novo i interesantno, vec samo da reciklira stari vec "izvakani" sadrzaj sa dodatkom "specijalnih efekata". Izgleda da je Hollywood definitvno ostao bez talenta, ideja i odvaznosti. A mozda se i jednostavno nije prilagodio vremenu i trzistu gde serije i provajderi poput Netflix i HBO sve vise dominiraju.
A sta se smatra orginalnom idejom? Danas se godisnje proizvede vise filmova nego ikad, kako fransiza, tako i orginalnih filmskih ostvarenja? Ali ko ce otici pogledati Birdmana, Danish girl, The Revenant, kad imamo Avengerse, Jamesa Bonda, Furious7...(i ne kazem da su losi filmovi, naprotiv, i oni su na zavidnom nivou). Problem je samo sto se svi vracamo poznatom, pa zato stalno gledamo filmove iz poznatih franšiza, poznatih glumaca i redatelja. Kada si zadnji put pogledao neki "nezavisni film" nepoznatog autora? Moj prijedlog, jednostavno odi pogledati neki film za koji nisi ni trailer pogledao, i iznenadices se...