Film/TV
0

Slavni u reality show-u Donalda Trumpa

Sarajevo-x.com
"Najbolji pomoćnik", reality show Donalda Trumpa, sada će dobiti nove učesnike. No ovaj put to neće biti nepoznati mladi poduzetnici željni dokazivanja i slave, već slavne i poznate osobe, objavio je NBC u ponedeljak.

NBC mreža je objavila da će reality show ponovno početi sredinom sljedeće sezone, ali sa jednim novitetom. Naime ova mreža je pozvala slavne i poznate osobe da se prijave u show realnosti "Najbolji pomoćnik". Pobijednik svoj prihod odnosno nagradu daje u dobrotvorne svrhe. U ovoj verziji showa slavna osoba koja pobijedi neće raditi za Donalda Trumpa.

NBC je prošle sezone otkazala ovu emisiju zbog slabe gledanosti, ali nakon što je na čelo "zabavnog ogranka" mreže NBC-a došao Ben Silverman, stvari su se promijenile. Silverman je predložio Trumpu i izvršnom producentu Burnettu da malo "ožive" reality show "Najbolji pomoćnik" tako što će u njega pozvati slavne osobe.

Lista učesnika još nije objavljena, ali NBC je objavio da traži ljude sa određenim vještinama u sportu, zabavljanju i modi.