Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naj bolji ste i najsmjesniji ....... steta sto je jednom sedmicno ................ja bi gledo svaki dan......... ali mi je pipa najsmjesnija puno vas volimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
naj bolji ste
ne znate se pise odvojeno, tuzan li si neosnovani kontrasu.
Sanice, \"ne znate\" se pise odvojeno, a propos toga tko zna a tko ne zna pisati. Dakle, NE UZ GLAGOL ODVOJENO, GLUPANI DILJEM EX YU!!! NEPISMENA SELJACIJO DUZ HR, SR, BIH & CG!
Shit dobro kazes ovom mladicu,ali brate i ti cinis gramaticke greske u pismu. ......negacija;ne mogu,ne mozemo pise se odvojeno,ili znam,ne znam itd..
pink ima najjace serije, od Sex i selo jos bolja je Mahalasi... vrhunac humora, ja sam odusevit, a i Kerim u mene
Pravi hit za sve seljacine, humor po mjeri brdjana, glumci koji ce oduseviti sve papcine. E, moje Sarajevo, do kada ces tonuti, najezda seljakluka i primitivizma je gora agresija od one cetni.cke.
Najjača serija. Bolja je vala od Hanine reportaže na red carpetu. I , da, jesam l malo živno ?
Serija je onako, prilicno plitka...po epizodi bude mozda po jedna i po situacija da se nasmijes...dakle srednja zalost..ona i kao takva vjerovatno ima svoju publiku...ali uzimajuci u obzir preostali sadrzaj tvpink, ova serija im je jedan od boljih dijelova programa...koji je opet takav los, 10 x bolji od odrona zvanog obn i primitivizma i elementarne neobrazovanosti i neinformisanosti zvanog hayat (jutros je voditeljica jutarnjeg programa prenijela gledaocima informaciju da je poznati glumac Patrik Švejzi?! preminuo u 57. godini...u poređenju s takvim stvarima, Sex i Selo uopste nije lose...
Sex i Selo- serija koju treba ukinuti!
Serija dno dna... nista ogavnije nije bilo na tv-u. ovaj Batko je nekada bio normalan dok ga nisu angazovali na obn-u... ne gledam s&s.. gledala sam prije dok mi je drugarica bila angazovana u par epizoda. ovo ostalo smece i vazda je bilo... D e b i l i sax sad mi izbrisite i ovaj komentar posto ste sve jutros
Zdravo, to sam ja, vaš debeli duhoviti krmak Batko. Sve moje loše šale su bazirane na prije 100 godina izmišljenom vicu da sam ja predsjednik stranke kokuza. Ha-ha-ha. Umirem od smijeha. Stranka kokuza. Ha-ha-ha. Da, znam, toliko je smiješno da nema potrebe da više ikad u životu izmislim ikakav drugi vic, samo ću ponavljati ovaj do kraja života. Stranka kokuza. A ja predsjednik stranke kokuza. Ha-ha-ha. Eto, nadam se da sam vas nasmijao. A sad se odoh nažderati g0vana kako bih postao još deblji i gluplji.
E serem ti se na ovu seriju
serija je užas!
Zašto svaki primitivac uvredama i vulgarizmima \"brani\" nešto što ne zaslužuje biti na tv ektanima? Ovaj serijal nije dno dana, jer je i to neka klasifikacija. Da bi bila i dno dna mora imati neki koncep, zanr i biti iole gledljiva. I primitivcima je najlakše reći:\"Ako ti se ne dopada ti prebaci na drugi kanal\". Daleko smo dogurali sa ovakvim stavom braćo bosanci i hercegovci. Pink je očito kompanija koja nema nikakve standarde.