Bh. glumci u Ljubljani
0
Senad Bašić govorio na romskom jeziku
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vid rukfaša ?! kralj...........
Ova Zenska PRELIJEPA :O
Ala se nahvališmo, čovjek kada čita pomisli da se radi o sve samim oskarovcima, a ono sami baliluk, turćiluk i ciganluk!
Ma piz.d@ im m@terina bezobrazna. A i ovi nasi de.b.ili sto na sve pristaju samo ako se placa, nema veze za posljedice. Poslije cemo se pitati sto nas porede sa Romima. Sta, nije bilo glumaca u Slo?
Trebali su uzet Djuru (branka djurica) da glumi cigu on je to najbolje radio........Hakala ostavi ga \'ebo ti mateer svooju
Kako ces na romskom reci\"OooOoo Rukfaš\" xD
Emir je još jedan ministar koji je baš dobro iskoristio svoj mandat
puc ga medo!!!
jooooj što ova ženska dobro glumi!
Ovaj hadži hafiz izmet begović je obična kar.ina.........
jelde da je kralj!? a?