Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jugoslavija nikada nije ni postojala kao stvarnost. To je bosnjacka iluzija da nas neko voli a mrze nas svi samo sto mi to ne uvidjamo.
Jugoslavija je postojala ali samo kao diktatura. Prvo kao diktatura srpske dinastije, a potom kao diktatura soc-realizma. Nesloboda je u biti jugoslavenske ideje.
Glup naslov a tekst još gluplji., svi odyebali Tugu i Tugoslaviju davnih dana samo pokoji bahlija tuguje za njom.
E nek si se sad usrećio. Još malo pa smo ko u Gazi.
Hippie pokret je iznjedrio ne-nacionalni identitet i nije imao nikakve veze sa Jugoslavijom ili bilo kojom državom, a pogotovu ne sa jednopartijskom državom. Zato se ovakve priče o sedmoj republici mogu svrstati u okvir priča o Četvrtom reich-u ili slično.
To Klixe, dok Dodik i Schmidt ruše državu vi pričajte o sedmoj republici i bivšoj državi koja se raspala prije više od 30 godina uz najkrvaviji mogući sukob. I opet se Bošnjacima podvaljuje "bratstvo i jedinstvo", a dosta njih i pada na tu priču, ne daj Bože da zapuca...
Evo kladio bih se u milion maraka da ih imam da nisi ni pročitao tekst koji nema veze sa politikom nego samo naslov. Ali bitno je šuplju bacati i imati top komentar.
Pa Jugoslavije vise nema jer kao ideja se prelomila na neravnopravnosti izmedju naroda i narodnosti
Jugoslavija je propala jer nije bilo dovoljno Jugoslavena...nije bilo interesa za Jugoslavenstvom...Bosna bez Bosanaca,ne može opstati.