Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam momci!
Inace se nikad nisam furao na poznate licnosti i kojekakve selebritije ali ovaj gospodin je prica za sebe.Kakav vokal, kolika kolicina energije u njegovim godinama.Ali najbitnije od svega kakva ljudina, nevjerovatan lik.UP THE IRONS!
To Bruce kralju, još kad bi i onog Harisa, Niku, Mariju, Adrijana i Janika doveo, recimo na Koševo.......
O cetnickom i ustaskom divljanju po Bosni i Hercegovini je sve dokumentovano u slavnom Holiwoodu.
Vidim fotelja u kinu. U pm, ovakvu nemam ni u stanu.
Bruce Dickinson gospodin doktor , u Sarajevu bi mu trebali makar ime ulice posvetit , al šta znaju seljačine iz Sarajeva ko je Bruce , bitni su neki Zdravke Čmoljići , Bebeci , Masimo i ostala bagra .
Kad imas kazes Bruce, odmah pomisle na Lea kojeg su Mostarci iskaratali.
@Pivo slažem se u potpunosti......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li moguce s ovog podneblja nesto snimiti, a da nije o ratu. Bem ti hljeb, skoro svaka produkcija proteklih 20 godina povezana s ratom.
Joj koji je kralj ovaj Bruce, lagano pije pivce i u priču s narodom. Respect legendo.
BRAVO!!!