Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh da je jos ovakvih ljudi al brate nema....Sve otislo,pobjeglo ili se ne vide u ovom izobilju kockastih glava.
u pravu si...i danas je smijesno jedino kada neko ispadne glup,nema vise kvalitetnog humora!
Nemiri u Švedskoj zdravo zdravo
Nisu vise, godisnji odmor.
nista ugovor, samo udji u vijecnicu, ta se kuca zive vijecnica, i samo kazi "tvoje"...koji kraljevi...
Hepek je bio legenda. A pogodili su i za nemire u Švedskoj, doduše sa malim zakašnjenjem! ;-)
Pogledajte šta se desilo u Detroitu. Amerikenjac je sjeo u auto, nakon što je gepek natrpao eksplozivom i naoružanjem i iz Kalifornije se dovezao sve do Detroita u saveznoj državi Mičigen. U obližnjem baru pohvalio se da je došao da u zrak digne Islamski centar u Detroitu. Sve se ovo dešavalo prošle sedmice, a da li je iko od nas čuo za to? Niko. Zapadni mediji kao i uvijek brzi su da optuže muslimane da su teroristi, a o vlastitima šute i kriju ih ko guja noge! (https://www.facebook.com/photo.php?v=10151946131902589)
Kako ba nema, ima među ovim što komentarišu na klix-u. Kad god poželim malo dobrog humora svratim i pročitam par komentara na klix-u.
A makar ljudina kaze da nema vise ideje , inspiracije , a ovi nasi mamlazi snimaju sve i svasta i kontaju da je smijesno .....
@bosman345 složio se ti ili ne to je tako, čak je i đuro to spominjao u nekom intervjuju . to ne umanjuje kvalitetan humor ali eto čisto reda radi treba to spomenuti Considering each one of the six protagonists was in their early twenties, the sketches expectedly centered around exuberance and improvisation, which dominated over the written material. Significant amount of material was LIFTED straight from the English series Monty Python's Flying Circus with a slight adaptation for the local setting. According to Karajlić, speaking in 2010, the first installment of Nadrealisti was "the result of our youthful hysteria and it relied more on raw energy than brains
Smijeh nema humor, nego tumor!
Izuzmelo li LZN sve je sranje
One prve 2 sezone
Nije nama do smijeha kad nemamo šta jest, inače Željko Pervan (2007. godine zadnji serijal) najbolji komičar svih vremena, bolji od bilo kakvih nadrealista i tih sranja.
prekidamo program zbog vazno obavestenje
Nadrealisti jedni jedini neponovljivi...
Nadrealisti - kultura kretenizma
Nadrealisti=kultura kretenizma
Nadrealisti=kultura kretenizma
Legendarni ljudi, legendarni !!!