Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako mi uleti negde dacu mu marku da me ne pegla nista :P
samo ako me pogleda a kamoli zaustavi hraknicu ga u po face.
Ne želim na brzinu zaraditi novac. Hvala.
U SMRDIJU PA PLJAČKAJ NAROD SVOJ,HEBALO TE TO ,KAKO BI SE VI DALI TUŽITI I BITI U ZATVORU DA IMA PRAVDE,MOJ KOMŠIJA JADAN OKRETO SAT VREMENA I DOŠLO MU 500 MARAKA TELEFONA,U REDU AKO POGRIJEŠIŠ A TI NAZOVEŠ I ONO SAMO SKIDA,PA LJUDI OVO JE PROPAST ZA ČOVJEKA
Jest, jest.. Ima kviz BRZE PARE, pa nazoves, dodje ti 40 km samo na njih, plus ostalo 80, to ti je 120. Dobijes kaznu, izderu se na tebe. Ti ko zadnji papak uhinjis se. Sta ces, znas da si kriv. Meni danas doso racun, i blago receno katastrofa.. Ne gledam pink otkad su me zeznuli na kvizu :) A najgore od svega sto sam znala odgovor. I na kraju kao niko nije dobio pare. Sranje zesce. Samo ne znam kako sam bila naivna, pa okrenula broj. Ccc.
Ima da te lajkam ko rođena majka a čak i dok me pljuješ ja se oporavljam!
a ti aleluja jesili stavio like sebi odma? papak
popusi ga danijele
Jaooo sve kopirate to odveć u Srbiji egzistira, ma neka ide sve u racku i u ckupi ma...tra la la ne želim ni tu bijednu marku ni kafu ne mogu kupit!