Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan od najboljih glumaca ikad! RIP
Njegove uloge su slavile i podržavale život. Tužno, jako tužno da, upravo, njegov život ovako okonča.
Glumac koji me je uvijek podsjecao na djetinjstvo... RIP
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bas mi je bio drag, pocivaj u miru Legendo ;(
Koliko dobrih filmova i uloga, šteta, vrijeme guta ljude kako velike tako i male!
Evo njegovih najpoznatijih: Popaj, Moscow on the Hudson, Good Morning Vietnam, Avanture barona Minhauzena, Društvo mrtvih pisaca, Cadillac Man, Buđenja, The Fisher King, Hook, Toys, Mrs. Doubtfire, Jumanji, Devet mjeseci, Jack, The Birdcage, Good Will Hunting, Flubber, Fathers Day, Patch Adams, Whats Dreams May Come (po meni vjerovatno njegova najbolja uloga), Bicentennial Man, Jakob the Liar itd. itd. itd.
Vazda je neke jadne likove glumio, osim petra pana. Valjda se previse udubio u ulogu i rokno
Al' ga je Obama ispratio bas ono ljudski, predsjednicki.. e ko li ga je ovoj lirici poducio da mu cestitam!!
Veliki Glumac svi filmovi su mu dobri bili meni jedan od filmova JACK !! Lahka mu zemlja !
Sindrom Bošnjo koji sere po svemu pojavljuje se u svim oblicima i dimenzijama. Robin Williams je bio sjajan glumac sa posebnom energijom, zato i žalimo za njim. Zabole nas koliko je zarađivao.
vrlo tolerantno je to kada kazes da su drugacija misljenja s*ranja
Prvo, to nije mišljenje, nego čisto laprdanje. Mora se Bošnjo informisati o tuđem džepu. Da i vi imate, ne bi se tu preseravali. I to o mrtvom čovjeku. Inače, pravo na mišljenje bi definitivno trebalo biti pravo koje dobiješ nakon dubinske psihološke analize. Ne, s takvima, nisam tolerantna.
Valjda mu je jednostavno suđeno da bude i ostane legenda, jer već smo navikli da najveći okončaju ovako... :( R.I.P
najsmjesnije i tragikomicno kod ovog komicara je bilo to da se on smijao dok je skupo naplacivao svoje idiotarije lajkarosima poput vecine ovdje.
i sto je jos tragikomicnije... isti ga sad zale.
SAd ce na Fbu da ga opkajuju kako oni koji su ga zaista negkada gledali,tako i oni koji nikada nisu culi za njega,jer Bosnje moraju da budu u trendu u svakom momentu.
onaj frajer remzi dao go i evo opet neko poznat umro
Kakav je ovo udarac.Nevjerovatno mnogo sam volio ovog čovjeka.Zaista,nemam riječi.Neka ti je laka zemlja i počivaj u miru,genije!
A da nisi malo teatralan.Jeli ovako cekas da umre bilo ko poznat,da se oprostis sa njim na Sekspirovski nacin.Da je umro bilo ko poznat ja mislim da bi ti isto napisao. Ja budala svakakvih.
voleo je i on tebe, i tvoju valutu... u to budi siguran
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znaci i njemu doku*rcilo .. pa sta je ovo, da se ti glumci iz 'olivuda tako vjesaju... a svaki od njih je tezak ko filijala svicarske banke. Ako nista drugo, mogu u penziju, pa se negdje odseliti gdje im je lakse ili sta vec.
Legenda koja je uvijek budila onu djeciju radost i nevinost,bio je veliko dijete u obliku odraslog covjeka,hvala ti za sve ove godine i pocivaj u miru...
Pokoj mu dushi Al' uvjek je vazilo "od genijalnost do ludila je samo jedan korak"
Predobar glumac je bio. Spokoj u duši!!!!!!
zar vi ateisti vjerujete u duse !?
za ljude koji se pitaju zasto glumci toliko zaradjuju.. treba kupiti drogu, treba lijeciti depresije, rehab i tako to..i treba platiti sahranu.. tako da je legitimno.