Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaaakaaa caaast! Nek jos neko kaze da je bog najveci!!!
Najbolji film koji je ikad snimljen
sranje
nek smo i to docekali
p.p.s pa zna li iko kad stize u tz??? ako je suditi po matrix:revolutionsu onda oko 21.01.04 .....
p.s. slazem se za knjigu. film jest stroj,ali ako ne procitate knjig(e)u pola stvari propustite. ja sam nazalost procito smo fellowship i mogu rec da bi se od onih stvari koje su izbacene u filmu mogla snimit jos jedna trilogija.....
e,ludi kure,ti si stvarno lud(ako ne lazes) i ja sam govorio da nesu gledat do treceg dijela,al onda sam uzeo prvi i drugi dio i od tad ih pregledo po 7 puta. umirem za ovaj film,cak cu mozda iz tz doci u sa da ga gledam. samo mi je problem za prevoz :(((
eno sad ja budala ipadoh...naspram knjige, film je sranje...svaka cast PJ-u, uradio je extra posao...ali TOLKIEN je NAJVECI!!!
Jedva čekam Povratak kralja. zeljela bih rezervisati karte putem interneta ali zbog necega ne mogu.
samo budale kazu da ovo nije najbolji film svih vremena
sranje kroz gusto granje
Uzeo sam DVD kucno kino "Panasonic", s velikim zvucnicima, te veliki "SONY" TV najvise iz razloga da bi k'o covjek pogledao trilogiju "Lord of the rings". A do sada nisam pogledao niti jedan dio.
Gospodar je extra film i jedva cekam da ga pogledam.Bio je najavljen za 26.12 al tako valjda kod nas...
najbolji je najbolji je NAJBOLJI JE film svih vremena nema sta........ samo mi je sranje gledati ovako znacajan film koji se gleda bez daha u kinu. Kao sto rekoh to je film koji se gleda bez disanja :) a u kinu se uvijek najdje 90% gledalaca se cipsom ( SUHS-KRC-MLJAC ) kaka kolom :) ili drugim konzervama ( PSHTSS SURLUP SURLUP - PODRIG ) glupim i bucnim komentarima ( EKI OVO JOJJJJJ ) i upaljenim mobitelima ( EJ JARANE U KINU SAM GLEDAM GOSPODARA MRAK JE FILM ) tako da sa tugom :) cu otici u kino jer ne mogu da cekam DVD. Pozdrav svim ljubiteljima Tolkiena..
jasta je nego najbolji!!!!