Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hej ba film je zakon i zadnje dvije godine su mu uzimali oskare , ako ove godine ne dobije sta dobro (kao najbolji film) bice krvi (najavljuju najavljivaci).
JEL IMA IKO NORMALAN OVDJE?! JA GLUPLJI FILM OD "GP" NISAM GLEDAO U ZIVOTU!!! ALI BI VOLIO PROCITATI KNJIGU, KO ZNA, MOZDA MI SE FILM TEK TADA DOPADNE?
Jel ima neko knjigu pustolovine BilBo Bagginsa? ------------------------------------------- jel mislis na hobita?
mene tuga fata sto doticni redatelj nije izbacio sve scene iz doticnog filma - jedino to bi bio dobar gospodar bizuterije!! ovako kako ga je redatelj napravio (sa ili bez doticnih scena sa doticnim bradonjom), film je najobicnije sranje (ne bih se zacudio da ga moja bivsa djevojka ode pogledat)!!!!
kada ce biti kraj filma... nikako da vidim ko ce da pobijedi u posljednjoj bitci film ko film...lud je do boli
Ma da se hoce film poceti prikazivati sa ili bez spornih scena,jer film je jedan od najboljih sto sam ih gledao.Dosta mi je vise americkih s.... lafo akcioni filmovi ili onih romanticnih drama.Sve same gluposti zato jedva cekam ovaj film,bez obzira st ima propusta.Uostalom moraju oni napravit problem a problema nigdje.
Sto jest jest, ukakili su film sto se tice radnje, al nemoze sve stat ? Al fakat sad sto izbaci ovih sedam minuta ? I to poprilicno kljucnih za komplet trilogiju? Mislim jel to ono kad Sarumana izbace iz kule, ako je ta scena u pitanju onda necu ni gledat film bez tog. Svakako treba procitati knjigu. Ehhh dobra stara vremena. U Algoritmovim izdanjima dobijes cak i kartu starog svijeta, rijecnik i alphabet vilenjaka, patuljaka, ;) To je bio dozivljaj, a ne sad ovo sjedni pogledaj (uzasno osakacen film, mislim svaka cast na trudu al osakacen je) i hajd eto ko fol skontas ti o cemu se tu radi. Al knjiga je zakon... Jel ima neko knjigu pustolovine BilBo Bagginsa?
gospodar prstenova mi je jedna od najdrazih knjiga i mislim da je peter jackson uradio fenomenalnu adaptaciju ove knjige. sto se tice izbacenih dijelova, oni ce postojati na dvd prosirenoj verziji filma ( kao i prvi dio, a nadam se i drugi ) te ce se tako dva puta moci oteferichiti
Baš je seljak... Nego ljudi uzmite vi knjigu i čitajte... ovaj krelac uništi sav film!
Bit ce na DVD-u izbrisan scene. He, he. A ti Sarumane popusi ga Gandalfu. A vi sto govorie kako ne valjaju "prestenovi" ne pricajte gluposti.
ma jebem im mamicu usrali su sve pa sad i ovo a skrsili su love ko blata da snime tih "spornih" sedam minuta
Ma mozete vi pricat sta hocete, al cinjenica je da Peter Jackson veze nema . Jel on uopste citao jebenu knjigu!? Toliko nebuloza u dvije kule nisam odavno vidio, prvi dio jos i nekako. A i oni Nazguli me nerviraju, satro zajebani, a u stvari su zesci kreteni ccccc Ma glup film sve u svemu, bolje vam je gledajte duska dugouska
bullshit Jackson je sa ovim usrao jer svi cekaju kako ce proci protjerivanje Srumana iz Isengarda, jer je to sto se tice filozofije knjige jedna od najznacajnijih scena. neka jebeno vrati te scene u premijeri, boli me kurac sto necu odmah morati gledati slabog Froda kako se probija kroz Mordor!!!!
Scene ce biti na DVD izdanju. izbacene su jer ruse kontinuitet filma, i usporavaju pocetak. Iz usta Petera Jacksona...
ahahahha...dobra....:))) samo mu na vrhu štapa fali krst:)