Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bjež ba,80% članaka na klixu srbija il afganistan
svi smo mi turci
Konakovic ograiso
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako komentari prestavljaju realitet, stvarno smo napaceni... mentalni sklop prosjecnog covjeka pao na maximalno 2 teme, nacionalizam i nesta drugo. mislim wtf. niste svjesni na kako niskoj bazi vam mozak frekventise. probudite se prije nego sto vam prodze zivot na glupost. ako vam je najbitnije u zivotu samo umreti kao bosnjak, srbin i hrvat, nastavite..
Cetnicka magija
Vlasi su magijom prešli u Srbe
Dovoljno da snime seriju o sebi i eto ga - horor.
Da zaista Srbija dozivljava svoju fimsku renesansu. Ne samo da se snimaju serije nego i strani filmovi. Puno je jeftinije da snimaju u Srbiji nego na zapadu. Jedva cekam da pocne serija
U Srbiji je sve crna magija svakako ....
Nikola Kojo je legenda, jedva cekam ovo da izađe
...oni su sami od sebe horor serija.
Evo procito sam text... Sad valja lec spavat...
Ubileee me ubileee tvoje mađijeeee 🤣🤣
Vlaška posla…
Prekjucer,dva Kineza u Beogradu,napadali su zene u gradskom prevozu,udarajuci ih cekicem u glavu.Zrtve su zavrsile u bolnici sa teskim ozljedama.Zasto su ta dva Kineza udarali cekicem u glavu te zene?Da li su bili pod utjecajem vlaske magije?
Ovo je realna serija , svi srbijanci su vlasi trebaju to priznati netrabaju da se srame i to su ljudi...
Najjaca mi je magija kad Mosnjo ne jede krmetinu pred sunarodnjacima a kad odu pojede dva kila ciri bu ciri ba magija je nestala u stomaku
Magični vlasi 🤣🤣🤣