Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos da ode iz Two and a half man... a vrate Charlia... grmilo bi!
uloge koje su mu solidne: 70\'s show i Punk\'d, to mu ide samo što dobro zna glumiti budalu, dok ozbiljni filmovi nisu za njega, iskreno nema talenta za glumu u jakim filmovima
Darko Brkan konacno i u Holivudu na 4. slici
na stranu covjekov privatni zivot iskreno govoreci jedan od rijetkih glumaca nove generacije koji je zabavan za gledat samo lude 70te covjek zbog njega i hyda moze gledat konstantno a da ne prichamo o punkd prema tome sta god i kakav god privatno bio lik je funny i zabavan za gledat i koji god sam mu film pogledo nije mi bilo dosadno :)
kako su ljubomorni muskarci na ovog predobroooooog covjeka, ma normalno, ima sve potrebne kavlitete, nek su, samo tako nastavi kralju!!!!!!
On jedino moze imati ulogu BLOW JOBSA
Totalni antitalent.
...i pored najbolje volje ne mogu ni jednu njegovu ulogu da shvatim ozbiljno...