Film/TV
0

"Pripravnici", "Bling Ring" i "Usamljeni osvetnik" u Cinema Cityju

Ljubitelji dobrih komedija uživali su u protekloj sedmici u filmu "Pripravnici" (Intership), koja donosi priču dvojice muškaraca u četrdesetim, koji dobijaju otkaz i ponovo grade svoju karijeru te počinju raditi kao pripravnici u uspješnoj kompaniji koja se bavi internetom. "Pripravnici" su na repertoaru Cinema Cityja i u novoj filmskoj sedmici od 04. jula.

Od 04. jula Cinema City predstavlja film "Bling Ring" (Bling Ring). U slavom opsjednutom Los Angelesu grupica tinejdžera vodi nas na uzbudljiv, ali i uznemirujući krimi pohod po holivudskim brežuljcima. Film je temeljen na istinitoj priči o grupi mladih koji prate svoje buduće žrtve i iz njihovih domova otuđuju luksuzne robu i opremu u vrijednosti većoj od 3 miliona dolara. Upoznajte Bling Ring bandu, osigurajte svoje ulaznice od 02. jula na blagajnama Cinema Cityja.

Tim koji stoji iza "Pirata s Kariba", Johnny Depp, Gore Verbinski i Jerry Bruckheimer, spremili su novi blockbuster, koji je na repertoaru od 04. jula. Radi se o remakeu filmskog klasika "Usamljeni osvetnik" (The Lone Ranger). Ova uzbudljiva avantura prožeta je akcijom i humorom, a čuveni maskirani junak oživljen je na nov način.

Indijanski duhovni ratnik Tonto (Johnny Depp) pripovijeda priče koje su preobrazile Johna Reida (Armie Hammer), čovjeka od zakona, u legendu pravde - vodeći publiku na divlju vožnju kroz epska iznenađenja i komično neslaganje između dvojice neobičnih junaka koji moraju naučiti da sarađuju u borbi protiv pohlepe i korupcije.

Pretprodaja ulaznica za film "Usamljeni osvetnik" (The Lone Ranger) počinje 02. jula na blagajnama Cinema Cityja.

Za sve upite možete poslati mail na [email protected].