Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chujem iz pouzdanih izvora da je i Dijamant Dzekson konkurisao CV-om za ulogu.
Ajmeee pa dokle vise ovakve tematike? Predosadni ste sa isfuranim pricama !!!
KAKO STE GLUPA RAJA... NEK SE SNIMA FILM PO VAMA AMERIKANCI NE BI TREBALI SNIMAT FILMOVE O VIJETNAMU
jel\' moglo ikako bez islama?!?!?
ova uloga bi mogla pristajati ovoj mojoj, zna glumiti ono, baš zna.... Ali nekako teško da može ovo da glumi o Islamu. Bolje bi bilo nešto vezano za kafanu... I ovo ime Rahima joj ne pristaje nikako...
JUNAK... NE SERI KAD NEZNAS GDJE SI SUPALJ
14 godina, a vodi dvostruki život!? kako to prodavajući svoje mlado i vrelo tijelo?
interesantno kako kod ovih nazovi reditelja svi glavni junaci utjehu nadju u Islamu. kako niko ne nadje utjehu u sportu, umjetnosti, momku, djevojci...? to je izgleda sad neki trend da se utjeha nalazi u Islamu. nikad u ovoj bosni napretka nema dok god su reditelji rezimski ljudi a ne slobodnomisleci intelektualci. danas islam, juče komunizam, strogo totalitarizam.
@? zavadio nas je alija, on je htio bosnjacku drzavu... kratko i jasno jarane :D
baš vala ko nas bre ono zavadi uopšte?
@Yayara Svaka cast na komentaru... bosnjo ne zna nista osim da se crnjaci... nije ni cudo sto citav svijet misli da je kod nas rat... samo o ratu pricamo..
ne mere bit siroce od 23 godine ama bas nikako zna se do koje dobi je siroce
Jadan ovaj film cim traze glumce preko sa-x... o, majko...
J*** vas rat. Dajte komediju.