Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Male su sanse da nadmasi \"Gospodar prstenova\", ako bude i priblizno dobar bice to veliki uspjeh
Ponekad ove orke što rade na saxu nadmaše same sebe. Hobit nije trilogija nego dva dijela, prvi premijera decembar 2012, drugi decembar 2013. Gospodar je bio odlična ekranizacija, zašto su Hobitu dodali likove kojih u knjizi nema (Galadriel, Frodo, Saruman) ne znam.
Sumnjam da moze da nadmasi Gospodara prstenova. Ipak je Hobbit pisan prvenstveno kao knjiga za djecu, i iskoristen je samo kao uvod u Gospodara prstenova. I cemu praviti film iz 3 dijela, kad cijela knjiga ima nesto manje od 300 stranica.
Svaka čast na efektima i scenografiji, ali iskreno...jako sam uvjeren da će biti \"već viđeno\"...a i to što je viđeno, malo je predugo... Uostalom, ja sam generacija koja se još od osnovne škole sjeća originala-animiranog filma \"Gospodar Prstenova\" koji gotovo u potpunosti \"preuzet\" u prvom dijelu Jacksonove trilogije.... Jasno mi je da je kod nas to prošlo nezapaženo i nekomentarisano, jer od našeg društva i ne očekujem mnogo ( samo nek primati ne udaraju), ali me čudi da u svijetu nije bilo mnogo komentara na to...
Film izlazi u decembru 2012., a ne 2013.! To se znalo i prije nego sto je ovaj trailer izasao :)
za tačno godinu dana smak svijeta, 21 decembar 2012!! neće bit prikazivanja filma nazalost
care, samo pare :D
Knjiga je odlična ali je Jackson od nje poprilično sapunicu napravio. Oni koji su dobro pričitali znaju o čemu pričam. Ali jedva čekam da pogledam Hobita ali mi nije jasno zašto u tri dijela kad je samo jedna knjiga?
pitaj chuck norrisa :)
moze li mi neko reci kako su napravili trailer ako nisu film snimili?
kako to...kad nam je iduce godine fajrunat svima....ima svakakvih budala...
stvarno ima nepismenih ljudi, jesam li ja corav ili na kraju trailer-a pise decembar 14, 2012
knjige profesora Tolkiena su sjajne, and Peter Jackson ih je savrseno prebacio na filmsko platno, tako da nema sumnje da ce film biti odlican.
U daljini cuju se kao gromovi auto putem prolaze kao vjetrovi Odlaze na dalek put ko to moze znati samo neki stoper ljut sto ih prstom prati Motori, motori, motori motori, motori, motori
eeee raja, ne zelim smetat, niti dosadjivat, al ako ima neko dobru stranicu za skidanje filmova sa titlovima bicu zahvalan