Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa evo i na slici je puknut. Realno je američko društvo, kao i dobar dio zapadne civilizacije, apsolutno devastirano društvo.
bosanci sve znaju.
Eto kod nas med i mlijeko tece. Svadjamo se sa komsijama, svadjamo se sa familijom, svadjamo se sa samim sobom. Amerikanci samo imaju masniju hranu i jace droge, ista smo mi gamad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko im ebe mater,stoka Američka prokleta. Otac mu stvorio biznis da ima da živi ko car on se odlučio drogirati. Svakom ko se drogira želim brz i uspješan odlazak.
Deda je stvorio biznis ako me sjećanje sluzi.
@tu99..Pakistan,zemlja sa najvise ovisnika na svijetu..
ja mislio batko
Njemu je majka znala da se on drogira…
A što me boli Hasimaga za ovim americkim moronima
a boli li te za ruskim, yebo ti putin mater bolesnu
Booster
procitaj clanak klocu
Još malo i Fentanyl će i kod doći, pa će i ovdje početi....
Hahahaha, cuj to sin zvijezde, nije sin zvijezde nego sin obicnog smrtnika Bozijeg roba.
svi su danas zvijezde. jel granda jel tik toka
svaki dan gledam zalagaonicu.frajko je vjecito bio našmrkan.nos mu je deformisan i crven,nozdrve kao u bika raširene😪jbg
Ti si glup! Ovaj se momak nije ni pojavljivao u emisiji.. Corey je u emisiji brat od ovog. Moronu
jesam glupa jer nisam procitala tekst😆
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Puco se iza kamera
jel imas dokaz ili iznosos potvoru/klevetu?
@BlueDragon "Prema TMZ- u, koji je objavio vijest, Adam je umro od predoziranja. Njegova porodica je navodno saznala ranije u petak."