Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli me kurcina za ovog pedera!
Mas libo me rac-ku za ovaj film. Ja cu o njemu snimit bolji kad bude revo u Zenici kad popiju tricu a Lula ga zakoci. Film ce se zvat \"Derpe reve\"... J...bo vam Gejnaldo familiju sto mu dajete tolki medijski prostor, a Djeko za njeg Pele a i Messi u najmanju ruku.
kako je odvratan ovaj Ronaldo
Joj ovaj je nas narod totalno lud,pustaju film o protivnickom igracu nekoliko dana prije utakmice s Portugalom.Sta je svrha?Dizanje morala nasim igracima?
Zasto ici u kino, kad ga mozete pogledati ovdje: http://www.youtube.com/watch?v=xmtwEwAf9Tk
joj premijere ja ga gledao na nov@ tv prije 15 dana... ima se sta vidit mene je fasciniralo kako u potpunom mraku pogađa loptu... samo vidi kad mu asitent loptu posalje prema njemu ... pogledajte ....
hahahhahahaha kompleksi su cudo.... kad mrzite najboljeg igraca na svijetu, to znaci da imate problem sa svojim kompleksima... ;) momak je postigao savrsenstvo i prolio litre znoja da postane to sto jest.... sto vam je krivo ? .. samo se opustite ;)
NA RUBU IZDRŽLJIVOSTI -\"Život nakon poraza od BIH\" Cristiano Ronaldo presenting. 12.11.\'11 in theatres!
Bolje reci \'\'gay pride\'\' xD nagovještavaju dolazak svih pedera u meeting point.. ulaz slobodan.. samo po..d..udl..aj :)
gdje ste pedercine koje boli kurcina za njim
potpuno se slazem
facepalm