Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Supersperma dobro smeka, pusio sam mu ga ljudi, znam
Ja imam svog Superman-a ...
nema predrasuva al mora biri amerikanac ccccc
jes samo moramo da vidiom ovaj dio kako ce nas odbraniti ako se oni namerace da i nama dizu u vazduh wtc :) hehe a posto mi imamo dovoljno nasih budala hehe mislim da im nece biti problem to uraditi hehe :)
E je*i ga mogao bi Merlin biti, ali on kaze da nije Supermen (usput:nikad nisam cula gluplju pjesmu pitam se, je li to namjerno glupo kao neki fol ili on to fakat tako misli da je to originalan tekst koji, kako obicno kazu mnogi pjevaci, izlazi iz njegove duse)
pa zar nije zeljko joksimovic???
Niko nikad neće moći zamjeniti najboljeg i jedinog supermana Christphera Reevea!! mogu izabrati koga hoće, ali za mene je jedini superman Christopher Reeve!!
Bas me interesuje kakvu ce sada moc superman da ima ;) mada mu je i ono bilo previse ;) http://ceca-turska-tange.cjb.net/
konto sam se prijavit. ali sam 184. mozda da ogulim pete, pa da ispunim fizicke karakteristike.
Pa trebo je biti Brandon Fraser, nije Amer ali je Kanadjanin ;)
Ha, ha...Tihic Supermen...ova ti je prava...
Ja predlazem Tihica. Sta ces, super co'ek, salje tudju djecu u Irak...
I JEDAN FILM "SUPERMEN" JE PREVISE ZA COVJECANSTVO..