Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogresna tema! Dakle, ovaj film se garant snima u Sm.rad.ajevu, cim se na svakom koraku desavaju ubistva i saobracajne nesrece! Tipicno za te.ro.ri.s.ti.cku kasabu!
Zasto ne uloze neku kintu u Zelju i Sarajevo?
Naser Oric nije osudjen zbog zlocina nad srbima vec zbog zlocina nad naoruzanim bradonjama koji su drzali puske u rukama i nozeve za pasom...sta je zao vam sto je bio osoba koja nije htjela dva puta d akaze \'\'baci oruzje\'\' vec nakon sto jednom kaze odmah je pucao...eee trebao vas je moliti da bacite oruzje ..hahahaha
30 juni 2006 Haški tribunal osudio je Nasera Orića na dvije godine zatvora zbog zločina počinjenih nad Srbima u Srebrenici između decembra 1992. godine i januara 1993. godine.