Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas mi je drago zbog njemaca,nadam se da ce se i kod takvo nesto uskoro osnovati.A vi koji mrzite homoseksualne osobe imate svoj naziv a to je FASISTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sine, niko te ne tjera da gledaš, ne znam jesi ikad čuo za daljinski i mogućnost shaltanja kanala?
biti u neznanju je BLAGOSLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sramota za nas normalne je da moramo gledat kako nam svet pada pred vlastitim ocima... NEDAMO SFR JUGOSLAVIJU PEDERIMA...
ja sranja u Ruandi !!!!
Kaka ovo sranja prave sa svijetom treba ove pedere odvesti na neko pusto ostrvo i nek žive tu ali da se ne vracaju.Kakva pogan od ljudi...
Pustite nam i pedofile na TV-u isto je to sve.
zamolio bih balije da govore u svoje ime sto se tice okretanja od europe i usmjeravanja aziji i africi-
TREBA HITNO PREKINUTI INTEGRACIJU BALKANSKIH ZEMALJA SA EVROPSKOM UNIJOM I NATO PAKTOM I OKRENUTI SE AZIJI, RUSIJI, ARAPIMA, JUZNOJ AMERICI.
Ne znam zasto toliko insistiraju na segregaciji ako teze jednakim pravima koja imaju heteroseksualni ljudi ??
odosmo svi do vraga... upravo tako
odosmo svi do vraga...