Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Das Auto. Nema se sta vise reci. :D
prva za das auto je najzesca .. mali je vrh! ;D
VW pored toga sto ima i najbolja auta ima i predobre reklame :P
ona za audi nema veze sa audijem? xD
jel konta ko onu za audi sa kenny g-em ?
wtf šta je to supr bawl????? i koji bi to q/rac trebalo nas u evropi zanimat??????????
Snickers - Najodvratnija reklama kada polomi onu babu u blato!
Kad sam upoznao car americkih sportova, totalno sam prestao gledati usrani nogomet, jedva cekam superbowl :)
American Football je stvarno \"american\"... Radi se o 3 stvari: - Cista i sirova snaga - Lose strategije - Otimanje tudje teritorije (mozda zato su ga u evropi samo jos njemci pokusali igrati... hmm?)
wolksvagenove su najbolje :D
Go Steelers.
Kad ljudi počnu pričati o nekome sportu o kojem apsolutno nemaju pojma. Jadni ste svi redom. I ja sam isto tako pričao dok nisam počeo gledati, odgledao sam celu sezonu NFL-a i mogu vam reći da je ovo jedan od najboljih sporta na planeti. Apsolutno nema toliko krkanluka koliko vi pričate, doslovno nema ni kontakta kao u ragbiju kojeg vi poznate. Sport je veoma fer i korektan, igra se brzo, sa puno taktika, što ovom sportu daje veliki čar. Ja sam za godinu dana postao veliki fan ovog sporta. Sport je neverovatno zanimljiv, pogledajte malo pa onda komentarišite. i btw. BIG BEN & Pittsburgh FTW!!!
@rimde a kod vas tamo bacanje kamena sa ramena oslikava sta?
SUPER ŠTA ??? SPORT OSLIKAVA AMERIČKU NACIJU - KRKANLUK
Voklswagen owns, btw, where the hell is Ford ?
haha, volkswagenova reklama sa malim darth vaderom je najluđa. podjseti me na lego star wars :D
Evo Mercedes-ove Reklame http://www.youtube.com/watch?v=XSkMwMnUVgI