Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrica mog djetinjstva....
uvjek ukake vake filmove
Ko djeca bili zaluđeni filmom,a sad mi glupo gledati ovako nešto :)
DEAD OR ALIVE , YOU'RE COMMING WITH ME
Americko sranje koje nema veze sa realnoscu, koje sluzi da samo jos vise zatupi i oglupi narod. Bolje knjigu procitat kakvu il za tih sat i po - dva igrat basketa, bar od toga covjek ima nesto. To je stvarno napravljeno samo za oglupljivanje mase.
Ako zeliš, možeš igrati basket ili pročitati knjigu i nakon što pregledaš ovaj, ili bilo koji drugi film. I nakon gledanja filma neceš postati glup, filmovi su svojevrsna umjetnost. ima ih dobrih kao i loših, poučnih ali i onih koji su čisto gubljenje vremena. Ali sve u svemu filmovi su Ok. Ali sve u svemu
Ovaj film je klasicno gubljenje vremena. A sto se tice umjetnosti rekao bih da su ovi filmovi davno izgubili konekciju sa umjetnoscu. Danasnji filmovi su samo reklamisanje nasilja, seksa, alkohola, ugl nezdravog nacina zivota, veze ovo danas nema sa umjetnoscu. Poslije 90-tih sve je to izgubilo one svoje prave vrijednosti. Ne znam meni to nije to vise!!! Kao i muzika danasnja, tako i film, sve je to izgubilo na vrijednosti.
smece.
a jbt...Samuel L. Jackson u svakom 'ebenom sličnom filmu..
...Paul Verhoeven je king...
Ma onaj stari je najbolji, ovaj ima previša "krljušti" !
Bolji je onaj iz 1987 garant. Original je original.