Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Poceo TFF". Kontam... poceoToronto Film Festival ( a znam, proso 'e). Kad vidim Zuhra i Enis - e, tu mi upali kliker :)
Nema siromasnije zemlje sa vise filmskih festivala i manjom filmskom produkcijom. Nemam nista protiv kulture, naprotiv, ali ovo preseravanje sa festivalima u zemlji koja ima 30% izrazito siromasnih ljudi je cisto kurcenje. I da, imamo i skoro 5% funkcionalno nepismenih ljudi, od toga dobar dio u tuzlanskoj regiji. Mozda bi jedna akcija opismenjavanja donijela vise koristi i drustvu, a i kulturi kao takvoj. Pismen covjek moze procitati i poneku knjigu.
TFF WTF !!!LOL..LMFAO
ja mislim da je ovo super poziv za sve studente iz Tz koji su u Sarajevu da im fakulteti daju slobodne dane i da pomognu u promovisanju ovog dogadjaja. Ovo nije prica da se svi koji su dosli u Sa vrate kucama, nego da ne kukaju po kafama kako ih neko zakida jer su TZ i urade nesto. Posle neka se vare ili sta zele da rade. slobodna je zemlja.
beslagic glumac za reklame,totalno netalentovan glumac bez mogucnosti promjene izraza lica,covjek koji je navodno veliki patriota a otisao raditi u hrvatsku sa hrvatskim drzavljanstvom,ono tip licemjera poput hadjihafizbegovica
Nemas ti pojima idi poklopi se usima
jao crvenog tepiha po mraku baahhahaha
ajde nek je...
Poučan ovaj film premijerni, o Josipu Brozu što izlevati amere za par milijardi dolara. komunističko poštenje 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
https://www.youtube.com/watch?v=7Vf6QzMOve0
Ovaj Enis je jedna posvuduša i prodana duša. Ide mi na živce.
Brrr smrznut ce se djevojke na ulazu, pogotovo djevojka u haljinici.
smjesno
POSLUSAJ TE STA NAS UVAZENI AHBAB I PROFESOR ISLAMSKI NAUKA ELVEDIN PEZIC KAZE O RUKOVANJU SA ZENAMA I DOKAZ DA JE RUKOVANJE SA ZENOM OSIM STO JE VELKI HARAM ISTO TAKO OMALOVAZAVANJE TE ISTE ZENE https://www.youtube.com/watch?v=txIzOBmlcJ4
slika 3 kako jebozovna kucka
Hajde bona, bolje i to nego da je jeboopozivna.
zuhra izdajico kako se zoves josip ili ante a vidi portira i on postao rvat sve za slavu
Svako selo ima filmski festival, a jedna pozorisna predstava se ne moze odrzati a da kulturnjaci ne navale da odu u pozoriste po prvi put jer su im vjerska osjecanja ugrozena.
nigdje biblioteke