Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heh... Nemojte porediti Balasha i Dinu... Dino je znao pjevati \"gdje si bio ti kad je nama bilo najteze\" dok je pjesmu snimo u Njemackoj ... Nek je on bio u Bosni kad je nama bilo najteze... Balashevic je kralj umjetnosti, i voli ga citava Bosna i nazalost bivsa Juga... ;)
Dino Merlin je najveci umjetnik na Bistriku, u SA, u BiH....Ja nekad pomislim da pjesme \"da te nije Alija\" i \"jedna si jedina\" nisu djelo covjeka...sto se tice Blentasevica, ja nisam cuo nista lose od njega mada ja to slabo pratim tamoo..cak sam cuo i njegovu pjesmu \"Bosna\"...
apsolutno se slazem namcor da je on najveci umjetnik cak je veci i od dine merlina,djordje hvala ti za sve stihove
Koliko ce da traje film? Oko 12 sati? hahahahaa
ma on je najveci umjetnik koji koraca ovim svjetom