Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nisam znao da je Bambi, ali ne znam ni da li je to uopšte podatak koji treba pamtiti? Tako bi mogli osmisliti na hiljade pitanja, recimo, koje godine je napisana "Ana Karenjina"? Uglavnom, u ovom kvizu se milion ne može zaraditi, dosad je samo jedna osoba to uspjela. I to upravo zbog ovakvih pitanja.
najgluplja pitanja na kvizovima su koje godine je neko nedje nesto
Vala je bio smor,lik je potrosio citavu emisiji sam,govoreci ovako,aa,uu...Trebaju ograniciti vrijeme odgovorora,ili znas ili ne,10 sekundi i to je to
Eto bas im je u interesu da sto vise ljudi ode iz emisije sa parama kod sebe 😂😂
Ma lik je ionako samo lupao i imao sreće.
Bambi. Malo Jelen pivo.