Film/TV
0

People's Choice Awards: Sandra Bullock zvijezda večeri sa četiri osvojene nagrade

Anadolija
Sandra Bullock (Foto: AFP)
Sandra Bullock (Foto: AFP)
Sandra Bullock bila je zvijezda večeri na dodjeli nagrada People's Choice Awards u Los Angelesu, sa osvojene četiri nagrade za film "Gravity".

Ovogodišnja 40. dodjela nagrada People Choice Awards održana je u teatru Nokia, a voditelji programa bile su glumice serije “2 Broke Girls“ Kat Dennings i Beth Behrs.

Sandra Bullock osvojila je četiri nagrade i to u kategorijama “Najbolja glumica“, “Najbolja glumica u žanru komedija“, “Najbolja glumica u žanru drama“, te je podijelila nagradu sa kolegom iz filma Georgeom Clooneyem u kategoriji “Najbolji par“.

Film “The heat“, u kojoj glavnu ulogu imaju Sandra Bullock i Meliss McCarthy, osvojio je nagradu u kategoriji “Najbolja komedija“, dok je za najbolji film izabran “Iron Man 3“.

Johnny Depp je osvojio nagradu za najboljeg glumca, dok je za najboljeg glumca u žanru komedija izabran Adam Sandler.

U kategoriji najboljeg horor filma, nagrada je pripala filmu “Carrie“, a kada su u pitanju serije, najbolja humoristična je “The Big Bang Theory“.

Nagradu za najbolju voditeljicu dobila je poznata Ellen DeGeneres, a Justin Timberlake i Demi Lovato izabrani su za najbolje izvođače. 

Poznata pjevačica Katy Perry dobila je dvije nagrade i to za najbolju pjesmu i najbolji video, koje je zaslužila sa svojom pjesmom “Roar“.

One Direction je izabran za najbolju grupu, dok je Justin Timberlake dobio nagradu i za najbolji album.