Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ovoga kad vidim, svrsim istog momenta joj kako bi ga uzela to nije normalno
moj najdrazi penis ever
penis? jel to "NINA" misli na kurac? :)
jutros sam se pod satorom probudio...... hoce jorgan da izdere..... aaaa cudo .......
Za 071/ O kojim to filmovima ti pricas svegati. Haj navedi nekontam te. Ja mislim da je Matt Daimond dosad jedan od boljih. Sve ovo neke nalozene pickice.
joj kravo ako hoces da vidis kurca evo ja cu ti svoj pokazati
za kravu opet tvoje rijeci imaju cinjenicnu podlogu, je l da? sto ne priznas da si se provalila, a?:))
Slusaj vamo...ja svoj moram da vezem oko noge. Ko zmija je. Matere mi!
sta bi tek rekli da moj vide kralju dragi........ Evo opet sam ga svezo lancem..... Bio sam ga malo ispustio napolje da se poigra.....
hz, pa tvom komentaru mislim da je ocito ko je "paglu" ovdje hajd zdravo
ja letiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm hahahahaha
Sjo mu kite bjedne... Pa veci je moj ccccc
Ma Colin je najjaci glumac od ove neke nove generacije. Nema tu dileme, ko je gledao njegove filmove, slozit ce se sa mnom. A neka i cune, pa malo zene nek uzivaju.
ne seri kravo svega ti, gdje ti gledas te filmove gdje se pica na gotovs vidi... a i sisa ima samo u erotskim filmovima.. paglu si
e ba ljudi, zovite severinu odmah!!!!!!!!!!!!