Film/TV
0

"Paranormalna aktivnost 4" na programu Ekrana od 25. oktobra

Klix.ba
"Paranormalna aktivnost 4" ne prestaje oduševljavati fanove horor žanra širom svijeta, a od 25. oktobra će i publika Family Centra Ekran imati priliku pogledati četvrti nastavak ovog planetarno popularnog serijala.

Nakon što je treći nastavak probio sve rekorde gledanosti u kinima, četvrti dio je proteklog vikenda pokorio američki box office zaradivši više od 30 miliona dolara.

Priča se odvija pet godina nakon one iz drugog dijela, u kojem je Katie ubila svog dečka, svoju sestru i njenog muža te kidnapovala njihovu bebu. Katie i beba su se sada doselili u novo mjesto, gdje će priča biti fokusirana na Alisu i njenu majku, kojima će se početi dešavati čudne stvari ubrzo nakon što dobiju nove komšije.

Termini projekcija svaki dan od 16:00, 18:00, 19:00 i 20:45 sati.

Petkom, subotom i srijedom dodatni termin od 22:30 sati.

Od 25. oktobra Family Centar Ekran započinje pretprodaju ulaznica za svjetsku premijeru, prema ocjenama kritičara, najboljeg Bonda ikad! Prikazivanje mračnog i nemilosrdnog 23. po redu nastavka o agentu 007, pod nazivom "Skyfall", započet će 01. novembra, u isto vrijeme kada i u kinodvoranama širom svijeta. Rezervacije ulaznica možete izvršiti direktno na kinoblagajnama ili putem telefona 032 407 518.