Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@novinar Klixa - a sta mislite da, ako vec spominjete druge festivale, spomenete da je ovaj film bio prikazan i na ovogodisnjem SFF-u i da je bio odlicno primljen. Steta sto samo prevodite tekstove iz drugih izvora, a da niste najbolje upoznati sa onim sto se desava na lokalnom nivou. To bi bilo malo bolje novinarstvo i pokazatelj da se razumijete u materiju. Ovako samo prepisujete i ostavljate dojam jednog neozbiljnog portala.
Sve na isti kalup samo recikliraj. Umjesto redneck seljacine koja se vratila svojoj ljubavi sela ubaci malo egzoticnih kosokih
gledo sam. bolji je terminator 2
Ce da vidimo, nemogu da komentarisem dok ne pogledam
STA SE DESAVA SA OVOM GENERACIJOM !!! NajOSREDNJIJI filmovi a vidimo i muzika se proglasavaju SPEKTAKULARNIM !!! VI STE BA DEBILNA GENERACIJA KAD VAM JE "Anti-Hero", BARBY I OVAJ FILM TOP !!!
Odlican fim
smece