Cinema City
0

Osvojite ulaznice za komediju "Luda djevojačka"

Klix.ba
Hit komedija "Luda djevojačka" u kojoj su glavne uloge ostvarile Scarlett Johansson i Zoë Kravitz u bh. kina stigla je 22. juna, a sada možete osvojiti ulaznice za prikativanje u sarajevskom Cinema Cityju.

Pet najboljih drugarica s fakulteta nakon punih 10 godina ponovno se sastaje i odlučuje provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo ludo partijanje naglo prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju pronaći izlaz iz nimalo ugodne situacije, njihova noć će otići u nekim potpuno neočekivanim smjerovima i u na kraju ih zbližiti u trenucima kada će im to najviše biti potrebno.

Uz Scarlett i Zoë u glavnim ulogama "Lude djevojačke" pojavljuju se Kate McKinnon, Jillian Bell i Ilana Glazer, a film je režirala Lucia Aniello kojoj je ovo prvi redateljski pothvat kada su dugometražni filmovi u pitanju. U sporednim ulogama pojavljuju se Ryan Cooper i Demi Moore.

Con film i Klix.ba poklanjaju 3x2 ulaznice za sarajevski Cinema City u sljedećim terminima:

23.06., za termin 18:15 - 2 ulaznice

24.06., za termin 18:15 - 2 ulaznice

25.06., za termin 18:15 - 2 ulaznice

Ako želite pogledati ovaj film javite nam se na e-mail [email protected], te navedite svoje podatke (ime, prezime, željeni termin i broj telefona) uz naznaku "Luda djevojačka".

Dobitnici ulaznice preuzimaju na blagajni kina najkasnije pola sata prije projekcije filma uz pokaz ličnog dokumenta.