Film/TV
0

Osvojite ulaznice za film "John Wick" u CineStaru Mostar

Portal Klix.ba u saradnji sa CineStar Mostar nagrađuje dva čitatelja sa po dvije ulaznice za film "John Wick" koji se prikazuje u CineStaru od 04. do 10. decembra 2014. godine.

Sve što trebate uraditi je poslati vaše ime, prezime i broj telefona na mail [email protected] sa naznakom Nagradna igra CineStar.

Kad penzionisanog plaćenog ubojicu brutalni ruski mafijaš natjera da se vrati u akciju on se nemilosrdno upusti u lov svojih protivnika. Njegova nepopustljivost je legendarna u svijetu podzemlja, a mi ćemo joj svjedočiti u filmu John Wick, priči o osveti i iskupljenju.

Nakon iznenadne smrti njegove voljene žene John Wick (Keanu Reeves) dobio je njen posljednji dar – štene bigla Daisy i poruku u kojoj ga moli da ne zaboravi kako je to voljeti.

Johnovo žalovanje prekinuto je kad njegov Boss Mustang iz 1969. privuče pažnju sadističkog kriminalca Iosefa Tarasova (Alfie Allen). Kad John odbije prodati mu auto Iosef i njegovi pobočnici provale mu u kuću, ukradu auto, prebiju Johna do nesvijesti i ubiju Daisy.

Ne znaju da su upravo probudili jednog od najbrutalnijih ubojica ikad viđenog u svijetu podzemlja.

U filmu glume Keanu Reeves, Willem Dafoe, Adrianne Palicki, Bridget Moynahan, a režiju potpisuju Chad Stakelski i David Leith.

Dobitnice ulaznica su: Sanja Čurić i Sanja Mitrić