Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mr.Robot, Peaky Blinders, Taboo, The man in the high casttle, Narcos, Vikings, Animal Kingdom, Better call Saul, Black Sail to su prave serije a ne ovo smece, od zavrsenih Breaking Bad, SOA, OZ, Wire, Sopranosi, to gledajte !
Divi nokata u malca , isti božini hahaha
uvrnute serije....super
Ma ja cekam Blacklist,Criminal Minds i Hawaii Five O hebo ovo
Homeland je isto vrhunska serija
@tomestos homeland dobra.dobra je i blacklist,po meni i bolja od homelanda.the americans je odlicna spijunska serija.blindspot je isto dobro uradjen.sad serija ima mali milion.vise ih snimaju nego filmove.kod nas je standarde podigao bjelogrlic sa senkama nad balkanom,mada se posle roda videlo da koliko je dobar glumac x puta je bolji reziser.