Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grci kao i nase komsije iz republike mrsku su svu svoju iatoriju zasnovali na lazima?Najvece lazi svijeta su iz grcke istorije i kulture,pisam se na njihovu istoriju i kulturu kao i na republiku mrsku i njene gradzane.Meduza,pa onaj covjek kon,pa ovo pa ono-kome oni suplju i koji su to papci koji kupuju ovo,ovdje imamo ozbiljne poremecaje koje treba ispitati.
sve radi kurve
hahahaha ovaj ovdije sto se potpisao kao "071" hahaha mislim odakle ti rijec "snjimali" hahaha joj strave
hah sve neka historija.............haj fino nek ima i toga :))))
ameri sve okrenuli kao i inace,ma znate vec njihove historijske filmove.. helem ako niste citali homera moze i valjati
joj sranje filma, ne gledajte ljudi losa gluma, jos losija kamera, a otegli ko teraviju
film nije losh al su fulili knjigu totalno izgleda da ni sam reziser ije prochito knjigu papak .... cuj ahilej udje u troju ma daaaj
Imam osjecaj, da se Gospodar prstenova nije uradio, nebi se vise ni snjimali filmovi. Sve neki jebeni pokusaji. Ok, dobri su ovo filmoviali,ali dokurcise i ove starine, borbe silne, Troje, Pirati, Samuraji, pa ce sad i Aleksandar, ma Sama rijec sve govori GOSPODAR.
Troja je u Gabeli, jeste li normalni.
a cime su se oni hranili u tih 10 godina. jesu li sadili kakve biljke iza bojnog polja?
valjal film?? jel neko gledao???
hvala helen bas si srce a ostalim papcima kituljica
ma jebite se svi!!!
Jebo troju a ko i vas jebe
hha