Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niškoristi.Prijevremeni izbori su samo zbog toga da maknu njega.Ne dipr Dačiću.Pa-pa.
http://***/vijesti/regija/116615-video-sto-mu-je-podivljali-dacic-zaprijetio-hrvatima-muslimanima-i-albancima.html Pardon za prvi site.
Upitaj ga za one prijetnje nekidan. Izgleda Slobin stil je duboko u njemu. http://***/vijesti/regija/116615-video-sto-mu-je-podivljali-dacic-zaprijetio-hrvatima-muslimanima-
ajmo malo postovanja.......ovo nam je buduci predsjednik drzave....
ta voditeljica je zena od preko 50 godina...tako da bi joj u svakom slucaju bilo bolje da nosi gacice :)))))
Prodaje Srbin kuću Šiptaru na Kosovu i traži 50 hiljada Eura.Šipac ga isplati i pita gdje ide sada sa Kosova gdje će se nastaniti a kaže Srbin u Užice. Šiptar mu na to kaže evo ti još 50 hiljada Eura nemoj u Užice.Uzima Srbin pare i pita pa što da neidem u Užice, a Šiptar mu odgovara:"Ma mrsko mi bre da te selim dva puta ove godine".
Dobio si minus kod Fahre za vic!!!!
Dačiću ponesi hoklicu.