Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prejak film !
Ne valja bez Megan Fox.
Sarajlija, j.e.b.e.m. li ti m.a.t.e.r u p.i.c.k.u. Svi ste isti j-e-b-e-m- vam mamu Sarajevsku, sarajlijice..
@Sarajlijica douche..
@Hahaha Feđa druze, znam da se \"fun\" pise fan... moj lapsus. Drago mi je i da znas sta to znaci. A sto se tice ostalog ja sam govorio Star Trek-u kao fenomenu mada sam pomenuo i film i serijale.. S obzirom da imam sve sto je ikad Star Trek univerzum izbacio na originalnim dvd-ovima mislim da znam o cemu pricam. A sto se tice Star Wars sage dođi u moju mahalu ako hoces da ti dam na HD-u da pogledas.. U svakom slucaju hvala na ispravci :)
@gradjanin gay...
Nick ti je kao i fudbalski tim iz istoimenog grada... karinaski
ovo su crtici za djecu kad se samo sjetim drugog djela od ovog nazovimo ga filma - ka ri ne i filma
Boooooring! Kuduz je bolji.
Ako već pokušavaš ispravit nekog , onda se pobrini da si ti lično upravu . Čuj nema film Star Trek ... Šta je ovo sine ? http://www.imdb.com/title/tt0796366/ Već je i drugi u planu ;)
fanovi Megan Fox ne budite dosadni na svakom videu o TF kmecite i cmizdrite.Koji vam je vise fkt? Ovo je film o Transformersima a ne o Megan Fox!!! Daj sjasite vise!!
@gradjanin Kralj si...necu komentarisati tekst, samo cu reci da se \"fan\" fkt pise \"fan\", a ne fun( mislim da znamo sta to znaci), a ni Star Trek nije film, Star Wars je film;) Al pogodio si za seriju Star Trek i Roddenberry
Uvijek sam bio fun Sci-Fi.. ali ovo sto Michael Bay radi me pretvara u ovisnika... Vjerovatno sam subjektivan ali Transformersi (zajedno sa Star Trek-om) su jedan od rijetkih Sci-Fi filmova koji me inspirise da budem bolji covjek i da pokusavam da pronalazim samo ono najbolje u sebi.. (kako su cooL o tome necu ni da polemisem :)) Također Gene Roddenberry, tvorac planetarnog seriajala Star Trek je također veliki covjek i nevjerovatan genije. Jedino jos Star Trek izaziva slicne osjecaje.. osjecaje da budes bolji, moralniji, drustveno koristan, da se unaprijeđujes i da ucis.. Vjerovatno ce raja iz BiH reci da \"serem\" ili \"filozofiram\" ali samo sam iskren.. kod mene je tako.. Peace to all people in BiH!!! And Respect!!!
mraka film!!!
koja glupost, nagledao sam se dovoljno glume na el klasiku.
Malkovich je prezime
ma daj ba, nema golfa dvice u ovom filmu, fakat je bezveze, cuj to transformersi bez dvicine???ma bjazii....