Film/TV
10

Novi filmovi u Cinema Cityju "Pogled s neba", "Ratchet i Clank" i "Hrabri pijetao 3D"

Od 28. aprila na repertoar Cinema Cityja dolaze tri nova filmska naslova "Pogled s neba", "Ratchet i Clank" i "Hrabri pijetao 3D".

"Pogled s neba" (Eye in The Sky) je ratna drama, triler reditelja Gavina Hooda, a glavne uloge u filmu tumače Helen Mirren, Aaron Paul i Alan Rickman.

Pukovnica, Katherine Powell (Mirren) vodi tajnu misiju hvatanja terorističke grupe koja živi u sigurnoj kući u Nairobiju, u Keniji. Kad Powell sazna da teroristička grupa planira provesti samoubilački napad, njena misija je sada njihovo ubistvo. Steve Watts pronalazi sigurnu kuću i priprema sve za njeno uništenje, ali tada shvati da se devetogodišnja djevojčica nalazi u njoj. Powell kontaktira političare i odvjetnike kako bi se odlučila šta poduzeti.

"Ratchet i Clank" (Ratchet and Clank) je animirani crtić reditelja Jericca Clelanda, Kevina Munroea.

Ratchet i Clank je priča o dva netipična junaka koji se bore protiv zločestog vanzemaljca koji želi uništiti sve planete u galaksiji Solana. Kako bi spasili galaksiju, morat će udružiti snage s timom šarenih heroja zvanih The Galactic Rangers. Usput će učiti o junaštvu, prijateljstvu, te važnost otkrivanja vlastitog identiteta.

"Hrabri pijetao 3D" (Un Gallo Con Muchos) je animirani crtić rediteljskog dvojca Gabriela i Rodolfa Riva-Palacija Alatriste.

Mladi pijetao Toto želi da bude veliki borbeni pijetao. Život će ispuniti njegove želje na neočekivani način. Lažljivi rančer uspijeva da prevari vlasnike farme na kojoj Toto živi i uvjeri da se klade u borbe pijetlova. Na taj način će Toto moći da trenira kako bi pobijedio strašnog pijetla Bankivoida, šampiona nad šampionima.