Fazlinovići opet s nama
0
Nova sezona serije "Lud, zbunjen, normalan"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kupili ste samoooo jednu sezonu rebelde, ja i moje prijateljiceMOLOMA VAS da kupite 2 i 3 sezonu najbolje telenovele rebelde i meksičke grupe RBD!!!!!!!PLIZ.... MOLIM VAS
Ma ne moze isfurati nikako sve dok je izet tu pa radi njga i jeste zanimljiva serija!!!! obozavam!!!!wqmdj
Ko to koristi moj nick?
Bez Sefike je nista ona seljanka sto je zamjenila sefiku je uzassssss...samo kako seljacki prica ide mi na zivce
Bez Enesa Hadziedhemcumurovica i Dine, tesko da ce nas ponovo nasmijati. Uzgred kada sam vec ovdje da naspomenem : Sarajevo sampion !!!
dosadilo raji pocelo je sa onim humorom na silu........
Ja se izvinjavam, možda sam malo neupućen, ali kako je to završila Viza za budućnost?? Ali, stvarno? he, he... :-))
Ma moraju napustit,kad Mustafa glavnu piku uzima,ovim ostalim sta daju...a sto se tice serije..trebali su stati snimat kad je otisla Jasmila..ovo sad ni na sta ne lici..zavrsi ce ko VIZA ZA BUDUCNOST
Nesto tu smrdi!!!Nesto je trulo i bolesno...Nije nesta u dure...Mozda pitat rezisera,scenaristu i producenta...Bice nema para,pojela maca!!!
da, da, Vanja Drah... :-(( Pa šta je to? I Dino napustio? Zna li neko razloge? Malo plaćaju? Možda je i dosadilo ljudima? Mada s druge strane, serija je je dobra, ne vidim stvarno logiku?
Dino Mehmeda Mujkic vise niije tu,tako da serija vise nije toto! Svi najbolji su otisli,jos da Izet ode i da vise pretanu snimat nove epizode.(otisla je i ona sekretarica,kucna pomocnica,nema djidjimilovica,zana marlota...)
umro je i Vanja, a napustili su jos Gordana Babic i Milan
Bravo! Ko je to napustio? Ja znam samo za njihovu kućnu pomoćnicu pomoćnicu, zaboravih joj ime. I znam za Žana Marlota, nažalost! Ali, to nije pola?
Ma isfuralo,pola glumaca napustilo.,pola umrlo....nije to to vise.
Super. Nova sezona. :)