Prvi put zajedno
44

Neočekivani par na ekranu: Mrežama se dijeli video Penelope Cruz i Brada Pitta

N. O.
Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube
Dok svijetske zvijezde pune ulice Pariza tokom Sedmice mode u ovom gradu, danas je neočekivani par otvorio reviju modne kuće Chanel. Brad Pitt i Penelope Cruz zvijezde su kratkog filma, a njihovo pojavljivanje toliko je oduševilo fanove da ih svi žele ponovo vidjeti zajedno.

Brad Pitt i Penelope Cruz pojavili su se u kratkom crno-bijelom filmu kao ljubavni par, a u kojem je odana počast francuskom odmaralištu Deauville na koji je cijela revija bila fokusirana.

U filmu Pitt i Cruz su rekreirali scene iz klasika, francuskog Oscarom nagrađenog filma iz 1966. godine "A Man and a Woman".

Reditelj filma Claude Lelouch također je prisustvovao reviji, a stigao je u pratnji upravo Penelope koja je još 2018. godine postala ambasadorica brenda. Pitt nije prisustvovao ovom događaju.

Deauville je mjesto gdje je Gabrielle Coco Chanel otvorila prvu prodavnicu francuskog luksuznog brenda prije više od jednog stoljeća, a kreativna direktorica Virginie Viard strukturirala je cijelu reviju kao omaž Deauvilleu, mjestu koje je inspirisalo Gabrielle.

Penelope je za Vogue govorila o svom iskustvu i bliskoj saradnji sa Bradom po prvi put.

"Snimanje za Chanel trajalo je dva dana i odlično smo se proveli. Svi smo željeli da je Brad mogao biti ovdje danas, ali on radi na filmu – usput rečeno – radi sa mojim suprugom. Ipak, bilo mi je sjajno radeći sa Bradom", kazala je glumica.

Uzevši u obzir da su Cruz i Pitt prvi put zajedno na ekranu fanovi su bili prilično iznenađeni, a mnogima se dopalo kako izgledaju kao par te su pisali kako bi ih voljeli vidjeti i u drugim projektima.