Film/TV
217

Neki novi klinci u petak na OBN TV

Sponzoruirani članak
Ove jeseni OBN TV i Grand produkcija nastavljaju potragu za najsjajnijim mladim muzičkim zvjezdicama.

U showu Neki novi klinci i ovoga petka, 4. novembra 2016. godine od 20 sati u programu OBN TV predstaviti će se 10 novih natjecatelja koji će sjajnim glasovima pokušati izboriti prolaz u drugi krug natjecanja.

Dječje interpretacije uvijek su bile izvor posebnih pozitivnih emocija, sreće i zadovoljstva, ne samo te djece i njihovih roditelja nego i širokih masa. Bez obzira na različite situacije, teškoće, probleme i izazove djeca su još uvijek tačka ujedinjenja i sinergije, trenutak kojem se rado vraćamo i iz kojeg crpimo snagu da dalje radimo. Tako će biti i ovoga petka od 20 sati u trećoj emisiji prvog kruga muzičkog showa Neki novi klinci.

Žiriju ni ovoga petka neće biti lako odabrati najbolje jer su klinci sve bolji i bolji. Ana Sević i Milan Mitrović su voditeljski par koji će pomoći klincima i u ovom izdanju da što lakše prebrode tremu.

U petak, u trećem izdanju nove sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja za klince i klinceze, Neki novi klinci koji se emituje na OBN TV nastupiti će sljedeći "mali slavuji":

Ivona Dokić ima devet godina i dolazi iz Beograda. Pored pjevanja ovladala je i tehnikama taekwandoa, bavi se gimnastikom i crtanjem. Vedra je, vesela i komunikativna. Posjeduje sportski duh i ijep glas što je idealno za takmičenje. Predstavit će se s pjesmom "Crno o belo" koju u originalu izvodi Kaliopi.

Ajla Topić ima 10 godina i dolazi iz Haaga u Austriji. Voli plesati, pjevati, pjeva u horu, ali i svira violinu. Za sebe kaže da je nestrpljiva, ali i odgovorna i komunikativna. Pjeva "Ja te pjesmom zovem" Hanke Paldum.

Hana Šukalo ima 11 godina i dolazi iz Sarajeva. Marija Šerifović joj je muzički uzor. Hana za sebe kaže da je tvrdoglava. Pored toga što pjeva ona svira i violinu. Pjevat će pjesmu "Moli, moli" Jelene Nikolić.

Hajrudin Milkić ima 15 godina i dolazi iz Sarajeva, BiH. Pored pjevanja Hajrudin igra i fudbal. Znači najbolji pjevač među fudbalerima. Za sebe kaže da je veoma uporan, a muzički uzor mu je Šaban Šaulić. Učestvovao je u prošloj sezoni showa, a ovoga puta pjevat će "Moja prva ljubav" Mileta Kitića.

Jana Đorđević ima 12 godina i dolazi iz Niša. Pored pjevanja Jana voli da kreira i glumi. Malo je tvrdoglava, dobar drug, iskrena i poštena. Uzori su joj Sara Jovanović i Jelena Tomašević. Pjeva "Moj je život moja pjesma" Karoline Gočeve, Nine Badrić, Maje Sar i Aleksandre Radović.

Mirjana Žerovnik ima 11 godina i dolazi iz Beograda. Njen muzički uzori su Jelena Tomašević i Zorica Brunclik. Za sebe kaže da je pozitivna osoba, ali i da voli da se svađa. Pjeva "Ne dam ovo malo duše" Zorice Brunclik.

David Ardžik ima 14 godina i dolazi iz Skoplja. Njegov brat blizanac se također takmiči, a u ovoj emisiji je podrška. Ko je bolji pjevač vidjet ćemo tokom takmičenja. Pjeva "Branim" Saše Kovačevića.

Meliha Imširović ima 13 godina i stiže iz Gradačca. Voli da pjeva folk muziku i sevdalinke, a muzički uzor joj je Hankua Paldum. Pjeva "Što je moje to je samo moje" Ane Bekute.

Tamara Jakimovska ima 10 godina i dolazi iz Kumanova.Ona voli da pjeva i pop, i etno muziku. Gledaoci će u petak svakako uživati u njenom glasu. Pjevat će "Svoja I tvoja" Marije Šerifović.

Sava Čiplić ima 9 godina i dolazi iz Žabalja. Sava je bio maskota prošle sezone zbog svog zaista simpatičnog predstavljanja, uživali smo u njegovom glasu ali su ga boginje tada spriječile da nastavi takmičenje. Volio bi da pjeva kao njegov idol Šaban Šaulić. Za sebe kaže da je pošten i savjestan, a mana mu je što je tvrdoglav. Pjeva "Kasno će biti kasnije" Šerifa Konjevića.