Film/TV
0

"Neki novi klinci" na OBN TV su spoj emocija i talenta

U petak, 28.10.2016. od 20 sati žiriju "Nekih novih klinaca" na OBN TV predstaviti će se devet novih natjecatelja koji će svojim sjajnim glasovima pokušati izboriti prolaz u drugi krug natjecanja.

Dječje interpretacije uvijek su bile izvor posebnih pozitivnih emocija, sreće i zadovoljstva ne samo te djece i njihovih roditelja nego i širokih masa. Bez obzira na različite situacije, teškoće, probleme i izazove djeca su još uvijek tačka ujedinjenja i sinergije, trenutak iz kojeg crpimo snagu da dalje radimo. Tako će biti i ovoga petka, 28.10.2016. od 20 sati u drugoj emisiji, druge sezone muzičkog showa "Neki novi klinci".

Gledaoci će moći da čuju veliki broj sjajnih glasova i velikih potencijala i sigurno je da se među njima krije neka velika zvijezda koja će žariti i paliti ovim prostorima u godinama koje dolaze.

Žiriju ni ovoga petka neće biti lako odabrati najbolje jer su klinci ove godine fenomalni. Ana Sević i Milan Mitrović su voditeljski par koji će pomoći klincima da što lakše prebrode tremu. Žiri, koji je u istom sastavu kao i u prvoj emisiji, ocjenjivat će devet mališana koji će pokušati izboriti prolaz u dalje takmičenje.

Devet klinaca i klinceza koji će se predstaviti ovog vikenda su: Anastasija Okolišan iz Alibunara, Mahira Zlotrg iz Viteza, Adi Begić iz Kakanja, Sara Marinković iz Niša, Sofija Dacić iz Beograda, Nemanja Stanković iz Zuce, Davor Ardžik iz Skoplja, Anastasia Popović iz Teslića i Stana Obradović iz Smedereva.

Neki novi klinci su na program OBN TV u petak od 20 sati.