Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nije bio i jedan dio bez damona,bornovo nasljedstvo tako da bi ovo trebao biti 5ti, inače odlični filmovi
Uhh, Bourne-dijelovi su meni najdrazi akcioni trileri, upravo iz razloga zato sto su dosta realisticni. A ne onaj Dzemo Bond, okruzi ga 30 do zuba naoruzanih ljudi (uglavnom Rusa, Kineza, Koreanaca ili nekih drugih ovozemaljskih dusmana demokratske civilizacije) on ih pobije rafalom iz olovke, pa skoci kroz prozor u vec pripremljenu skupocijenu jahtu na kojoj ga ceka platinum-pornalina za scenu romantike.
Hahah "platinum-pornalina" :D Bas si okrutan Hamo :D
Dobar nema sta. Onaj odvratni lik je jednom pokusao, ali ni trailer nisam otvorio nisam
Odlicni filmovi. Bas pun adrenalina.
Tommy Lee, Vincent Cassel... Samo zbog njih se isplati vidjeti film.
Da napomenem redakciju da na zadnjem popisu stanovnistva imamo najvise nepismenog stanovnistva,a kamo li onih koji ne govore engleski.Hebem mu mater,valjda imate prevodioca.....
ne zna ni sam o cemu se radi
Jebala te paranoja , dosadan si ko ćumur.
Nisam u toku,mame mi
Onda mu ubiju mastera na pocetku,onda krenu da ubiju caleta i on krene da brani caleta,oni mu rane i devojku i on pocne da trenira karate da se sveti,vezba kroz salto sve i onda upozna jednu malu plavu i onda se ljubu i onda je tu malo dosadno;onda i nju ubiju i onda i on krene u totalnu osvetu;krene na jednog krene na drugog i onda se popne na tu kulu;ubije prvog ubije drugog;tu je dlakavi taj;on ga udario curila mu krv i ubije dlakavog i tu ti je kraj spice....
Jesam zaboravio,ali necu gledati klip.Radije cu sve filmove ponovo :)
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa.