Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nepismenog teksa Boze dragi..PA ima li klix.ba lektora? Osnovno pravilo (uči se u 2.razredu osnovne škole) da se naslovi filmova, nazivi knjiga i sl. pišu uz naovdnike. U naslovu vijesti uopšte to nema. A da ne govorim o "kČerka"..ccc
nije valjda da Uliks Fehmiu sa svojim blizu 50 god glumi sina Emiru
Otac Muhamed, majka Marija....eto tipicna bosanska porodica..... ja necu da budem subjetkivan al to jednostavno nije istina. mjesani brakovi su u BiH rijektkost, i ako ih ima!
zaboravili ste i jednog od največih regionalnih glumaca - Skendera! Skender? koji Skender? onaj što ti ga je uz gelender!