Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J*ba nam se mama svima kolektivno,Srbima,Hrvatima,Bosnjacima,... Neko trlja ruke i smije se i govori ,joj jesu lahke maste ovi jadnici kada neznaju.
koje sranje, sad se ovo gura u svjetlo jer je trend iseljavanje i zabrana ulaska u "Zemlju neogranicenih mogucnosti". Ja ne znam ama bas nikoga, nebitno zivi li u Euripi ili Americi, da se zeli vratiti. Doduse ne poznajem fizicke radnike ni kamijondzije, ali sta bi radili u bosni?
bosnjaci su jedan zalutali narod. svi kazu da su za bosnu i hercegovinu. a sad da se uspostavi da nema entiteta i da se kaze da svi mogu vartiti svoji kucama od prije rata. nebi se 98 posto vratilo. jer je se to uhljebilo u dijaspori i nama ser e preko drustvenih merza DA SVI SU ZA BOSNU I HERCEGOVINU.
i onda pojedini domicilni glupani padaju na srbocetnicku propagandu i pljuju po dijaspori. nemojte da si dozvolite da nas djikanska stoka dijeli. pamet u glavu Bosnjaci.
prijateljski savjet BH građanima u Ameriki: uživajte i ne trošite pare na avion.
Do sudnjeg dana cemo se borit za istinu i pravdu i za ukidanje genocidnog cetniteta. A ovakvi filmovi ce ostat kao trajno sjecanje na razmjere srpske genocidne politike 90-tih i na njihovo monstrumsko djelo zvano republika srpska.
Jel ovi cetnici imaju kakav svoj portal gdje mogu da odu I da se naseravaju ? Nije vam to pretjerano velikosrpaki visiti po nesrpskim portalima
@master_forever pa to isto seks sa kašnjenjem :)
Zato dragi bosnjaci koji zivimo u BIH nemoj da nikad zaboravimo sta se desilo nasu djecu treba uciti i govoriti sta su cetnici radili da nebi za 50. ili vec koliko god nebi zakacila ista sudbina njih jer kunem vam se da bi opet isto ponovili vecina srba vecina budimo pametni i na oprezi.
Ovo je već 7. Genocid. Otjerano je milione ljudi u tursku.... jer su oni poremećeni. Tako treba poducavati1@Posljedni Samuraj
sigurno ce te zakaciti takva sudbina jer si opterecen historijom. srebrenica je bila. najgori zlocin u modernoj europi. ali zivjeti za to, nije buducnost. osjeti se govor mrznje i naboj u tvojoj prici. zrtvama je tesko. izgubili su sve. a tebe sto politika ezdea jebe u mozak i ne da ti da gledas dalje od toga to je tvoj problem i problem cijelog ''bosnjackog'' naroda u BiH. nema napretka. samo ezdea ima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Velika podrška za ovaj prekrasni film koji ću kupiti čim budem imao priliku i gledati sa familijom i prijateljima . odlična priča!!!!