Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Minions" pravo značenje jest "Sljedbenici" što je prvo i skrineno pod plaštom filmske industrije, drugo ono bitnije je u ovom projektu filmu je to da oni sljede "ZLO" Zločince kako je i prikazano, znači one koji će uraditi najveće ZLODJELO... i sada ja vas pitam jeli ŽELITE da vam djeca budu sljedbenici ZLOČINACA.. ako je tako nemam riječi.
I "Helo Kiti" na zenskim majicama treba zabranit'.
A tek Ted... Medo koji pije alkohol, pusi, prepun seksualnih aluzija. Vrlo primjeren film za svu djecu.
Ovi minionsi su totalno cool i simpaticni, prvi put sam se susreo sa njima na fejs chatu kad sam jesnoj cica maci poslao onog sa plavom kacigom sto ga momacki zadaje i razgibava kukovima naprijed-nazad....ne znam zasto odabrah bas taj smajli 😎:-P
bujrum minionsi