Film/TV
0

Na repertoar Cinema Cityja dolaze "Wolverine" i "Red 2"

Najsmješnija glumica današnjice Melissa McCarthy i nikad bolja Sandra Bullock pojavljuju se u urnebesnoj akcionoj komediji "Specijalne agentice" (The Heat), koja je predvodila proteklu filmsku sedmicu u multipleksu Cinema City.
Uštogljena FBI agentica Sarah Ashburn prisiljena je sarađivati sa bostonskom policajkom Shannon Mullins, kako bi zgrabile opakog narko bossa. Problem je u tome što nijedna od njih nikad nije imala partnera, pa ni prijatelja. Film "Specijalne agentice" je na repertoaru Cinema Cityja i od 25. jula.

Opaki "Wolverine" (The Wolverine), kojeg svi žele pogledati ovog ljeta, na repertoaru Cinema Cityja je od 25. jula. Hugh Jackman kao Wolverine vodi nas u daleki i mistični Japan, gdje će se, okružen nepoznatim, susresti sa svojim najvećim strahovima. I naravno, najjačim neprijateljima. Nakon suočavanja sa svojim psihičkim i fizičkim ograničenjima i unutrašnje borbe sa svojom besmrtnošću, Wolverine će postati snažniji no ikad. Pogledajte dugoočekivanu akciju ljeta, a svoje ulaznice osigurajte od 23. jula na blagajnama Cinema Cityja.

Nastavak poznatog hita iz 2010. godine koji je oduševio filmski svijet, od 1. augusta na repertoaru Cinema Cityja - "Red 2" (Red 2). Bruce Willis, Helen Mirren i John Malkovich ponovno dokazuju da oni najbolji nemaju vremena za mirovanje. Penzionisani, naoružani i iznimno opasni u novoj akcionoj komediji. Ovog puta ekipa je na tragu velike nuklearne prijetnje.

U susret 19. Sarajevo Film Festivalu Cinema City i ove godine ponosno predstavlja nastavak saradnje sa Sarajevo Film Festivalom. Više informacija o rasporedu projekcija i termina tokom festivala u Cinema Cityju, možete dobiti na web-stranici www.cinemacity.ba, kao i na oficijelnoj Facebook stranici.