Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo 41 godinu živio.. šteta, hvala mu!
Sarajevska raja je odbranila grad. Danas ovi polugejevi i reperi bi pali za 24 h
E to je pravi heroj bio
Talijan je zasluzio puno vise, svaka cast za Avdu Huseinovica... ⚜️♥️🇧🇦
Nije Avdo pravio ovo pročitaj malo bolje...svaka mu cast za druge filmove...
Da nije bilo ARBiH ovo bi sada bila Velika Srbija.
KAKO SE NIKO DO SAD NIJE SJETIO DA SNIMI FILM O OVOM VELIKOM PATRIOTI I BORCU ZA SLOBODU.
Ima serijal o Herojima oslobodilačkog rata, njima devetorici (Talijan nažalost nije dobio Orden heroja oslobodilačkog rata). U nekoliko drugih dokumentaraca (mahom Avde Huseinovića) ima materijala o Talijanu. Ovo je prvi posvećen striktno njemu
Hvala svim borcima koji su se borili za ovu zemlju. Kakva god da je ona danas, ona postoji, a mi smo kao narod vratili svoje historijsko ime, jezik i nezavisnost...i to je mnogo!
Rodjen sam poslije rata,pripadam generacijama 2000 -tih godista,i ako nista,bar bih se volio na ovaj nacin zahvaliti svima koji su se borili za ovu drzavu.Hvala vam svima,i rahmet dusi svima koji su dali zivot za Bosnu❤❤
Allah dž.š. je neke ljude uzeo sebi da ne bi trpili nepravdu koja je slijedila. Oni se raduju u Dženetu aBd. Takav je bio i rahmetli Izet Nanić, general Zaim Imamović, Mustafa Hajrulahović Talijan i još mnogo heroja šehida.