Film/TV
2

Muzički show za mališane na OBN TV

Milena Kostić
Večeras show za najmlađe "Neki novi klinci“ napuštaju dva kandidata. Oni dobijaju zahvalnice za učetvovanje u emisiji i mogućnoast da opet okušaju sreću sljedeće godine.

U večerašnjoj emisiji "Neki novi klinci“ koja je na programu OBN TV od 20:50 sati takmičiće se osam dječaka i djevojčica. Oni će se takmičiti u parovima, a pjevat će po jednu pop i jednu folk pjesmu, a žiri će izabrati da li im se sviđa jedna, nijedna ili obje numere.

Specijalni večerašnji gost u žiriju je Nemanja Stevanović. Kandidati koji će se večeras predstaviti na velikoj sceni Granda su:

Milena Kostić ima 14 godina i dolazi iz Prokuplja. Voli da glumi, trenira rukomet, govori engleski. Njen muzički uzor je Lana Del Rey. Voli da se druži i veoma je uporna.

Nevena Jevtović ima 14 godina i dolazi iz Užica. Njen muzički uzor je Aleksandra Prijović. Za sebe kaže da mana nema. Njen omiljeni muzički pravac je folk.

Džejla Ramović ima 13 godina i dolazi i Goražda. Pored toga što pjeva, ona svira i klavir. Obožava Adel i Kaliopi. Kaže da je uvijek ljuta kada muzičari ne znaju da sviraju ono što ona hoće da pjeva.

Aleksandar Temelkov ima 15 godina i dolazi iz Skoplja. On uživa u muzici i njegova najveća ljubav je pjevanje. Njegov muzički uzor je Šaban Šaulić.

Magdalena Kostić ima 14 godina i dolazi iz Smedereva. Magdalena pleše folklor, zna glumiti, ali najviše ipak voli pjevati. Njen muzički uzor je Jelena Tomašević. Nema mane, a vrline su joj da je pametna i vrijedna.

Dragan Đorđević ima 12 godina i dolazi iz Paraćina. Njegov uzor je Šaban Šaulić. Voli da pjeva i uživa u muzici.

Bojana Srdanović ima 7 godina i dolazi iz Novog Sada. Kada ne pjeva, pleše folklor. Njen muzički idol je Ivana Selakov.

Anđelija Bajić ima 7 godina i dolazi iz Vrčina. Ona pored pjevanja pleše folklor. Voli da pjeva narodnu muziku.